Målningar kopia

TILL FÖRSÄLJNING

Målningar till försäljningKonst ska göra något annat än att sitta på sin bak i museet.

- Claes Oldenburg

ABSTRAKT


När jag gick på konstskola i Östergötland så fick jag upp ögonen för abstrakt konst. Det var en befrielse att släppa eftersträvan av perfektion och detaljer. Jag upptäckte hur lustfyllt det var att måla med känsla, inlevelse, fart och passion och att jobba hårt med torra breda gamla penslar som skrapar i duken och bygger struktur av färg- det blir lite mer hårdrock än änglasång.

Dessa herrar träffade jag en solig höstdag. De gjorde stort intryck på mig, bara av deras sätt att förhålla sig till varandra. Två bröder som kände varandra utan och innan. Den fantastiska stunden har jag försökt måla och hoppas på att få träffa dem igen.


Ser du något du vill hänga upp
hemma eller ge bort?


Tveka inte på att höra av dig!


 
 
 
 

SMÅ DETALJER - YVIGT ABSTRAKT


I samtal med vänner, konstintresserade och kunder, är det
tydligt hur olika vi är med vad vi lockas av och tycker om. Jag
är glad över det. Jag möter människor som inte alls förstår eller uppskattar abstrakt konst och kan tycka att det nästintill är barnsligt. Medan en annan person nästan kan känna sig generad över detaljerade målningar som inte lämnar något över åt fantasin.


Jag målar abstrakt när jag behöver känna mig fri och är fnittrigt lycklig. Jag målar detaljer när jag behöver mer kontroll och har pannan i djupa veck. Jag är bred i min konst och är därför glad
att jag kan locka intressenter med olika smak.